Szálláslehetőség

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

A Klubban korlátozott számú  szoba/lakosztály  áll a vendégek rendelkezésére, kedvezményes áron. A szobák foglalási sorrendben lesznek kiadva.

A berendezés minden szobában: Chippendale-stílusú bútorzat, luxus ágynemű, ingyenes HD internet és HD TV szolgáltatással valamint  mini-bárral és szobaszervizzel.

Szobaárak: $290.00 + adó (8.875% New York állami adó + $5.875 New York városi adó + $3.50 szobafoglalási adó).

Tengerentúlról érkező vendégeinknek a minél korábbi szobafoglalást javaslunk! A szobák hosszabb időtartamra is igénybevehetőek változatlan áron.

Szobafoglalás telefonon (Klub szobafoglalás): 212-572-3415 vagy emailben: frontoffice@universityclubny.org. Kérjük jelezze, hogy a Piarista Bál vendégeként foglal szobát!

Minden szobafoglalást véglelesíteni kell 2018 szeptember 30, 16.00 óráig.

A foglalás lemondását  naponta 18.00 óráig fogadják  el a tervezett érkezés időpontjától számított 48 órán belül. Későbbi lemondás  esetén a Klub egy éjszaka árát (+ adó) számít fel.

Fizetés : A Klub Visa, Mastercard  és American Express kártyákat fogad el.

Bejelentkezés a Klub szobáiba: 15.00 órától, kjelentkezés: 13.00 óráig.

 

University Club házi szabályok

kérjük, olvassa figyelmesen!

 

XV. szabály

A férfi klubtagoknak és vendégeknek zakót és nyakkendőt kell viselniük. A hölgyvendégeknek és tagoknak ruha vagy szoknya, konzervatívan szabott nadrágkosztum az előírt viselet.
Kivételek: ki- és bejentkezéskor az előcsarnokban és a liftekben egyszerű utcai ruházat viselhető.
Hétvégén és ünnepnapokon a ki- és bejelentkezéskor, az előcsarnokban, a vendészobákban és a sporthelyiségekben férfiak tartózkodhatnak a fentebb javasolt zakó- és nyakkendőviselet nélkül.
Reggeli ideje alatt ferfiak mellőzhetik a nyakkendőviselést.
Rövidnadrág, trikó, melegitő , farmeröltözet (denim, jeans), miniszoknya/miniruha, szűk nadrág, szandál és tornacipő viselése nem megfelelő a Klub helyiségeiben.
A Klub fenntartja a jogot, hogy egyéni esetekben (is) elbírálja, hogy a klubtag/vendég öltözeke megfelel-e a Klub előírásainak.
Nem megfelelő öltözék esetén a Klub nem fogadja a klubtagokat/vendégeket.

IX. szabály

Fényképezés csak a Klub bizottsága által kiadott előzetes engedély alapján lehetséges.

XVI. szabály:

Talákozók, tanácskozások, dokumentumok prezentálása, mobil telefonok és laptop computerek használata nem megengedett, ha az zavarja a többi klubtagot/vendéget – így az étterem/bálterem részben és az előcsarnokban sem.

 

 

back to top